Vinaora Nivo Slider

 

https://soundcloud.com/airsound-official

Kedves Látogató!

 

Csapatunk létrejöttének a célja egy olyan elektronikus rendezvény létrehozása volt, ami másképp és professzionálisabb minőségben vonultatja fel ennek a stílusnak több vonalát is.  

Célunk egy teljesen más felfogást tükröző út kikövezése ami reméljük, hogy a későbbiekben kiforrja magát és segítheti nemcsak a mi de partnereink munkáját is ebben a nehézkes helyzetben ami jelenleg a magyar piacot jellemzi. Elképzeléseink elsősorban a zene szeretetét kívánja tükrözni, és annak minden ehhez tartozó aspektusát, fel akarjuk ébreszteni azt a tudatszellemet ami napjainkban kissé kikopott és talán már már kezd hiányozni a party kultúrából. 

 

Ezért fontos számunkra a saját közönségünk oly mértékű kiszolgálása ami elsősorban az ő kívánalmaikat, és komfort érzetüket maximálisan támogatja, nemcsak zeneileg de a helyszínt és vizuális technika szempontjait is figyelembe véve. Szeretnénk valami egyedülállót és maradandót alkotni a jelenleg működő undeground szcénának. 

 

Igyekeztünk a Skyfieldet olyan tekintetben megalkotni, hogy mind a magyar illetve a külföldi fellépőknek is egyaránt helyet biztosítsunk, valamint támogassuk a feltörekvő tehetségeket, akik sajnos a jelenlegi magyar zenei felhozatalban nagyon kevés figyelmet kapnak pedig szerintünk többet érdemelnének.

 

Folyamatosan fejlesztjük rendezvényünket, csapatunkat illetve a hozzá kapcsolódó marketing stratégiát is, így született meg az Airsound Podcast ami ötvözi a hazai és külföldi dj-k mixeit, valamint az Airsound Night mely egy kis testvére a Skyfilednek és elsősorban a régiónkban meglévő klubokban kap helyet, hogy rendszeres  lehetőséget biztosítsunk az itthoni zenészeinknek is. 

 

A munkánk itt nem áll meg ugyanis sok jövőbeni tervünk vár még megvalósításra, szeretnénk építő jelleggel hozzájárulni az elektronikus zenei világhoz és ezzel egyidejűleg méltó helyet szerezni mind magunknak a közönségünknek és a zenészeinknek egyaránt. 

Bízzunk benne minden gondolatunk formát ölt és a valóságban ís sikerül kiviteleznünk mindazt ami bennünk megszületett, ezzel kívánjuk szolgálni az undeground hangzásvilág minden résztvevőjét akik szívvel lélekkel dolgoznak annak megtartásában és javításában.

 Jó szórakozást ! AirSound Team :)